Denne uken

Denne uken har vært ganske innholdsrik. Mandagen startet som vanlig med valgfag. Tirsdag hadde vi cc-trening og håndjenskurs med Torgrim. Det var gøy, og ganske interessant å se hvor mye vi husket etter sist gang med cc (noe som er svært lenge siden). Men som Mark (amerikaneren vi "besøkte" som var en tidligere politimann) sa da vi var i Florida i høst; etter 3000 ganger, begynner teknikken kanskje å sitte litt. Så med andre ord har vi da noen tusen ganger til. 
Håndjern var også ganske morsomt å prøve! Og selv om vi flinke Tango elever tar ting lett, trengs det nok en god del øving til før vi klarer å bruke 3 sekunder på å legge en person i håndjern.


Her legge Veronica håndjern på Merethe. Ser ikke ut som Merethe har det så aller verst der hun ligger?!

 

Onsdag ble det turning i Orklahallen. Dette fant vi ut var en lur ide, siden tirsagens cc-trenings endte med at alle stod på hodet og slo hjul om hverandre. Så turning var en ypperlig måte å få ut akrobatene i oss. 

Slenger med en kort filmsnutt (fikk desverre ikke med så mange av akrobatene i klassen men...)

I dag hadde vi dokumentkontroll og dokumentfalsk med vår kjære Arne. Så nå er det ingen som kan komme forbi oss med et falsk leg, pass eller annet dokument! Det var litt trist å tenke på at det var siste timen med Arne, så neste gang vi sees blir på avslutningen. Huff.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

her kan du skrive hva du vildin epost adresse


gratisdesign av Tonjemt
hits